Rīta Panorāma

Intervija ar Ministru prezidentu Māri Kučinski

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Aktieris Kaspars Dumburs ar grupu "Kapelmeistars Group"

«Kapelmeistars Group» debitē ar albumu «Raimons Pauls nav latvietis»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

"No sevis un par sevi sanāk vislabāk", tā par dziedāšanu un muzicēšanu saka radošās apvienības "Kapelmeistars Group” dalībnieki, kuri izdevuši savu debijas albumu "Raimons Pauls nav latvietis”.

"Es nāku uz studiju kā uz SPA”, tā par radošās apvienības „Kapelmeistars Group” debijas albuma ierakstīšanu stāsta aktieris Kaspars Dumburs.

Radošā apvienība "Kapelmeistars Group” ir azartiska domubiedru grupa – klases biedri no Kauguru vidusskolas. Trīs puiši darbojas pašu izveidotā mūzikas žanrā – "opposite pop". "Mēs, taisot mūziku, nevadāmies pēc mūzikas loģikām un likumiem. Mēs mēģinām pārsteigt sevi, lai ir interesanti."

Radošajai apvienībai pa laikam pievienojas arī aktieri. Aktrise Madara Botmane stāsta, ka "tā ir zināma brīvība, bez kaut kādām dogmatiskajām lietām. Tam visam var kāpt pāri, vairāk ļauties savām sajūtām un visiem trakumiem”. Tieši tāpēc šis mūzikas žanrs apvieno citu žanru elementus un lauž stereotipus.

12 dziesmu stāsts grupas debijas albumā "Raimons Pauls nav latvietis” - tieši tā, bez "d" - ir stāsts par pašiem, par nostāju pret stereotipiem un par Latviju. Grupas dalībnieks Edgars Polis saka: "Ja tu dziedi, tad tu dziedi par sevi. Nav svarīgi, ko tu tajos vārdos ieliec."

Debijas albuma dziesmas klātienē būs iespējams klausīties 20.aprīlī Liepājā un 28.aprīlī Valmierā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti