Rīta Panorāma

Kokļu mūzikas festivāla koncerts "Kokļu skaņas ziemas mirdzumā"

Rīta Panorāma

Intervija ar premjerministri Laimdotu Straujumu

Intervija ar jauniešu kora "Balsis" māksliniecisko vadītāju, diriģentu Intu Teterovski

Jauniešu koris «Balsis» aicina uz Ziemassvētku koncertiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Jauniešu koris „Balsis” un diriģents Ints Teterovskis aicina uz tradicionālajiem Ziemassvētku koncertiem, kuri notiks 22. un 23. decembrī pulksten 20, kā arī 25. decembrī pulksten 23 Rīgas Sv. Pestītāja Anglikāņu baznīcā.

"Man pašam ir tāda sajūta, ka tiešām tuvojas kaut kas brīnumains,” intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma” atzīst diriģents Ints Teterovskis.

Kad vēl smelties spēku kam gaišam, ja ne vistumšākajā laikā,” turpina diriģents, atklājot, ka koncertiem tiek gatavota svaiga programma un katram apmeklētājam būs individualizēts apsveikums.

Kā ierasts, arī šogad koncerts pārsteigumu pilns. Līdzās latviešu autoru Renātes Stivriņas, Riharda Dubras, Imanta Ramiņa, Uģa Prauliņa un citu komponistu rādītajai mūzikai, kopā dziedātām Ziemassvētku dziesmām, Kristīnes Adamaites virtuozajai ērģeļspēlei, koncertu kuplinās DJ Monsta radītā balss un elektronikas saspēle un VJ Pētera Brīniņa vizuālais ceļojums.

Koncertam būs divas daļas, atklāj Teterovskis. Pirmajā koris dziedās kopā, bet otrajā katram dziedātājam būs iespēja gan dziedāt solo, gan pastāstīt par saviem Ziemassvētkiem. Līdzās kora kopējam skanējumam varēs dzirdēt arī mazākas koristu apvienības un daļu no dziedātājiem iepazīt tuvāk, tāpēc koncertam dots personiskāks nosaukums „Mani Ziemassvētki”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti