Kultūras ziņas

Valmieras teātrī pirmizrāde iestudējumam "Apjukums"

Kultūras ziņas

"100 grāmatas, ko nevajag paspēt izlasīt" mākslas centrā Kim?

Progresīvā rokgrupa Indygo gatavojas īpašam koncertam

«Indygo» spēlēs divus pusakustiskos koncertus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Progresīvā roka grupa "Indygo" 21. un 22.novembrī centrā "Koka Rīga" aicina uz "Indygo Unplugged" pusakustiskajiem koncertiem.

Koncertā skanēs dziesmas no līdz šim izdotajiem albumiem jaunās versijās, kuru aranžijās piedalīsies vairāki grupas draugi viesmākslinieki - gan instrumentālisti, gan vokālisti.

"Indygo" spēlēs krasi atšķirīgās kompozīcijas no grupas pirmsākumiem, vēlākā progresīvā roka posma un dinamiskajām vēsmām no topošā albuma.

Grupas ģitārists Jānis Volkinšteins saka: "Dziesmas, ko esam radījuši kopš 2002.gada, ir likumsakarīgi atšķirīgas, tāpat kā mūsu pašu dzīves posmi šajos padsmit gados. Šobrīd čakli strādājam pie jaunā albuma materiāla, ko izdosim jau 2015.gadā - pirmā ieraksta, kas būs tikai latviešu valodā. Līdz ar to vēlamies savā ziņā noslēgt rēķinus ar pagātni un ļoti, ļoti īpašā koncertā nospēlēt un iemūžināt dziesmas no visiem grupas periodiem - kompozīcijas, no kurām dažas koncertos nespēlējam jau gadiem un iespējams nekad arī vairs nespēlēsim. Ar skauta godavārdu varu apsolīt, ka būs dzirdamas arī kādas kompozīcijas no topošā ieraksta, kura mugurkaula demo jau ir tapis grupas radošajās sesijās. Savienosim pagātni ar tagadni un nākotni - "Indygo Unplugged"."

Līdz šim grupa izdevusi trīs ierakstus: debijas albumu "Indygo" (2005), piecu dziesmu ierakstu "Under Construction EP" (2007) un nesenāko albumu "Decoy" (2013).

Grupā "Indygo" muzicē vokālists Mārtiņš Vaters, ģitārists Jānis Volkinšteins, basģitārists Mārtiņš Leja un bundzinieks Miks Riekstiņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti