Grupa «Manta» piesaka albumu «Karaliene Anna» ar dziesmu «Zīme»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Kā pieteikumu jaunajam albumam “Karaliene Anna”, grupa "Manta" publiskojusi dziesmu "Zīme". Dziesmas vārdu autors ir Andris Žebers.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Albums ir ierakstīts un nomāsterēts. Ingus Baušķenieka dzīvokļstudijā "Bicycle Systems" ir ienestas un iznestas klavieres, izsmēķētas neskaitāmas cigaretes un sašķērēti simtiem metru lentas," stāsta mūziķi. "Ir notikusi vērienīga fotosesija ar plikiem, iereibušiem cilvēkiem ziemas salā un cīņa par ideālo dizainu. Ir atrasti atbalstītāji, paldies viņiem!"

"Igaunijas plašu fabrika ir pacietīgi pārtaisījusi vinila spiešanas matricas, kamēr beidzot izspiedusi tādu, kas mūs apmierina. "AirPrint" tipogrāfija ir izdomājusi, kā vienā iepakojumā iedabūt divas plates. Visi šie procesi ir aizņēmuši teju pusotru gadu. Tikmēr arī grupā ir notikuši dažādi procesi, kuru dēļ "Manta" pēdējo pusgadu ir pavadījusi tik aktīvi kā hibernējies āpsis," turpina grupas pārstāvji.

Jaunais albums "Karaliene Anna" gaidāms "marta beigās vai pašā aprīļa sākumā", sola mūziķi, atklājot, ka albuma iznākšanai sekos arī koncerttūre.

Ansamblī "Manta" spēlē Edgars Šubrovskis, Edgars Mākens, Oskars Upenieks un Raitis Viļumovs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti