Goran Gora publicē jaunu singlu un aicina uz koncerttūres noslēgumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pēc mēnesi ilgas Latvijas koncerttūres 2.oktobrī noslēguma koncertā mūzikas namā “Daile” klajā nāks dziesminieka Goran Gora  jaunais albums ”Mosties”. Aicinot uz turnejas noslēguma koncertu, mūziķis publiskojis arī singlu "Es esmu piepildīts". Kā visas jaunā ieraksta kompozīcijas, arī šī rakstīta ar dzejnieka Knuta Skujenieka vārdiem. 

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

“Ir sajūta, ka atgriežos mājās. Un grūti noticēt, ka tik ilgi esmu bijis prom,” par pirmo Latvijas koncerttūri saka Goran Gora, kuram šis ir pirmais albums latviešu valodā.

Atskatoties uz mēnesi ilgo koncerttūri, mūziķis uzsver, ka jūtas piepildīts par paveikto kā arī pārsteigts par klausītāju atsaucību vietās, kur koncertējis pirmo reizi, piemēram, Latgales vēstniecībā “Gors”, Vidzemes koncertzālē “Cēsis” un citur.

“Mosties” koncerttūre deviņās Latvijas skaistākajās koncertvietās sagadāja vairākus pārsteigumus - koncertā Salaspilī klausītāji un mūziķi dzimšanas dienā kolektīvi sveica leģendāro dzejnieku un atdzejotāju Knutu Skujenieku, bet, visiem klātesošajiem par pārsteigumu, uz Siguldas koncertzāles “Baltais flīģelis” skatuves saderinājās divi jaunieši no Ogres. 

Goran Gora uzsver, ka singla “Es esmu piepildīts” publicēšana ir likumsakarīga gan tā nosaukuma, gan izdošanas laika dēļ. Īsi pirms “Mosties” tūres noslēguma un albuma prezentācijas mūzikas namā “Daile” šī dziesma izskan kā pateicība tūres klausītājiem un mūziķa personiska retrospektīva atziņa.

“Es patiešām jūtos gandarīts un laimīgs par paveikto, mēs esam pārleicināti, ka darām ko nebijušu un lielu un tas visnotaļ ir tikai “Mosties” sākums,” saka mūziķis.

 “Mosties” koncertuzvedumu uz skatuves īsteno sešu mūziķu sastāvs, profesionāli klasiskās un populārās mūzikas izpildītāji. Skatuves scenogrāfisko gaismo noformējumu veido Latvijas Nacionālā teātra gaismu režijas meistars Oskars Pauliņš un skaņu un gaismu tehnikas komanda no “A-Sound”.

Koncerta organizētāji aicina klausītājus ierasties laicīgi, jo pusstundu pirms koncerta apmeklētājus sagaida īpašs notikums, kā arī lai izmantotu iespēju izvēlēties sev patīkamākās vietas - koncerta biļetes nav numurētas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti