«Framest» starptautiskā «a cappella» konkursā iegūst zeltu un sudrabu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Vokālā grupa "Framest" atgriezusies no Grācas (Austrija), kur piedalījās starptautiskā "a cappella" vokālo grupu konkursā "Vokal.Total" un izcīnīja vairākas godalgas, informē grupas menedžments.

Vokālā grupa "Framest" atgriezusies no Grācas (Austrija), kur piedalījās starptautiskā "a cappella" vokālo grupu konkursā "Vokal.Total", kas ir viens no šī brīža prestižākajiem ansambļu konkursiem Eiropā, pulcējot labākās klasiskās, popmūzikas un džeza "a cappella" grupas no visas pasaules.

"Framest" konkursā piedalījās ar divām programmām, klasiskās mūzikas kategorijā iegūstot 2. vietu, savukārt džeza mūzikas kategorijā grupas sniegums tika novērtēts kā labākais un saņēma galveno apbalvojumu (Ward Swingle Award GOLD). Grupa izpelnījās arī skatītāju simpātiju balvu.

Konkursantus izvērtēja starptautiska žūrija, kuras sastāvā bija populārās zviedru "a cappella" grupas "The Real Group" bass Andress Jalkeuss, konkursa "Vokal Total" dibinātājs un producents Matiass Bekers, grupas "New York Singers" dalībniece Laurena Kinhana, grupu "The Flying Pickets" un "Wise Guys" bass Andrea Figallo.

"Framest" saņēma arī šī gada konkursa speciālbalvu - īpašu 3D audio un video ierakstu Grācas Elektroniskās mūzikas un akustikas institūtā.

Pašlaik grupa gatavojas koncertam festivālā "MDR Musiksommer", kurš 9.augustā notiks Leipcigā (Vācijā), turpina darbu pie jaunas koncertprogrammas kopā ar Raimondu Tigulu - Dainu Skapis, kuras atskaņojums gaidāms šajā rudenī, kā arī aicina uz solo koncertu Daugavas koncertzālē 20.augustā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti