Decembrī Rīgā koncertēs Kings Čārlzs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ar koncertu koncertzālē „Palladium" 5.decembrī Rīgā viesosies britu folkroka izpildītājs Čārlzs Kosta jeb King Charles, lsm.lv pavēstīja koncerta rīkotāji.

Koncertā „Palladium Rīga" koncertzālē mūziķis, kurš Latvijā viesojies vairākas reizes, piedāvās klausītājiem jaunu programmu, kurā, līdzās dziedātāja lielākajiem hītiem, tostarp „Bam Bam”, „Love Lust” un „Lady Percy”, tiks izpildītas arī jaunas kompozīcijas no drīzumā gaidāmā otrā studijas albuma.

King Charles ir viens no daudzsološākajiem britu alternatīvās, indie un folkroka skatuves pārstāvjiem. Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007. gadā, King Charles ir devies koncertturnejās kopā ar Lauru Mārlingu, "Noah and the Whale", kā arī "Mumford and Son"s, ar kuriem kopā ierakstīts liriskais singls “The Brightest Lights”.

Šovasar "Positivus" festivālā King Charles uz “Nordea” skatuves sniedza visapmeklētāko koncertu festivāla triju dienu laikā. Tāpat dziesminieka priekšnesums izrādījās viens no skatītākajiem koncertiem pirmajā festivāla pop up TV kanālā Eiropā – „Positivus TV”.

Koncertzālē "Palladium Rīga" King Charles iepriekš uzstājās 2012.gada Vecgada vakarā.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti