«DaGamba» uzstāsies šīgada Glastonberijas festivālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Noklausījušies grupas "DaGamba" ekspresīvo aranžiju Karla Orfa skaņdarbam "Carmina Burana", festivāla "Glastonbury" organizatori nosprieda – tas ir jāredz klātienē.  Tāpēc jau šovasar, 25.jūnijā četri mūziķi, kas apvienojušies grupā "DaGamba", plkst.23 kāps uz festivāla "Green Fields Toad Hall" skatuves.

Projektā "DaGamba" muzicē četri akadēmiski izglītoti jauni mūziķi: Valters Pūce (čells), Antons Trocjuks (čells, Ukraina), Hamidreza Rahbaraalams (perkusijas, Irāna) un Dainis Tenis (klavieres).

Šobrīd mūziķi strādā pie jaunā albuma “Recycling” ierakstīšanas, kas plašākai publikai tiks prezentēts jau rudenī, kad gaidāma arī grupas pirmā koncerttūre pa Latviju.

Grupas līderis Valters Pūce par uzstāšanos Glastonberijā pastāstīja jau Latvijas Televīzijas spēles "Gudrs, vēl gudrāks" laikā aizskatuves intervijā, taču tagad uzstāšanās apstiprināta oficiāli.

"Lietas ļoti strauji attīstās šādā sastāvā," saka Valters Pūce. "Mums ir ļoti liels notikums gaidāms, par ko mēs esam nenormāli piecīgi. Mēs brauksim uz Glastonberijas festivālu. Tieši Jāņos. Sagaidīšu arī savu 30 gadu dzimšanas dienu."

Šogad Glastonberijas festivāls norisināsies no 24. līdz 28. jūnijam. Kā liecina informācija festivāla mājas lapā, biļetes uz šī gada festivālu ir izpārdotas.

Jau vēstīts, ka 2013. gadā Glastonberijā uzstājās "Prāta vētra", pulcinot ap tūkstoti skatītāju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti