Arī «Elbow», Anna Kalvi un «Future Islands» spēlēs «Positivus» festivālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

„Positivus” festivālā šogad grupa „Elbow”, kā arī Anna Kalvi, „Future Islands”, „AlunaGeorge”, Čets Feikers un „Nonono”, papildinot festivāla mākslinieku sarakstu līdzās „Kraftwerk”, Elijai Gouldingai, „Bastille”, „The Kooks” un daudziem citiem.

„Elbow”iespēju uzstāties miljardu auditorijas priekšā ir nopelnījusi ar pacietīgu un kvalitatīvu darbu.Ierakstījuši Londonas Olimpisko spēļu himnu „First Steps”, 2008. gadā ieguvuši prestižo „Mercury” balvu, kā galvenie mākslinieki spēlējuši uz Glastonberijas skatuves, briti negrasās gulēt uz lauriem. Martā klajā nāca jau sestā apvienības plate „The Take Off And Landing Of Everything”, kas izpelnījusies pozitīvas kritiķu un klausītāju atsauksmes.

Pirmo reizi Latvijā Anna Kalvi viesojās 2011. gada rudens. Dziedātāja ir bijusi nominēta „Mercury” un „BRIT Awards” balvām, ierakstījusi dziesmu ar grupu „Noah And The Whale” un izdevusi kritiķu atzinību guvušo albumu „One Breath”, kura dziesmas vēl vairāk izceļ Kalvi muzikālo rokrakstu.

„Future Islands” ir viena no hipsterīgākajām grupām, kas šogad uzstāsies festivālā. Grupa singlus izdevusi jau 2006. gadā, tomēr plašākai auditorijai zināmi kļuva šogad. Grupas firmas zīme ir tās vokālista Gerita Velmersa vienlaikus zemais, aizsmakušais un trauslais vokāls.

Šī gada „Positivus” festivāla mākslinieku sarakstu papildina arī britu elektroniskās mūzikas grupa „AlunaGeorge”, austrāliešu dziesminieks Čets Feikers, kā arī zviedru indīpopa grupa „Nonono”.

Kā vēstīts iepriekš, „Positivus” festivāls notiks 18., 19. un 20. jūlijā Salacgrīvā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti