Antrai Stafeckai jauns singls «Ļauj»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Dziedātāja Antra Stafecka laidusi klajā jaunu singlu ar nosaukumu "Ļauj". Singla mūzikas autore ir pati Antra Stafecka, teksta autore ir viņas mamma Ilze Mūrniece, savukārt dziesmas producents un aranžētājs ir Jānis Čubars.

Singlu “Ļauj” Antra Stafecka nolēmusi prezentēt koncertturnejā, kurā dosies kopā ar grupu "Otra puse", un tā ilgs no oktobra sākuma līdz novembra beigām. Dziesmas pirmatskaņojums gaidāms jau 7.oktobrī Babītē.

Antra Stafecka. Ļauj
00:00 / 03:13

“Vienmēr esmu teikusi, ka mūzika ir dvēseles valoda! Katrā manā dziesmā ir daudz emociju. Nekas nav tāpat vien," saka dziedātāja. "Šī dziesma man ir ļoti īpaša jau tādēļ vien, ka nav minorā. Šī ir pirmā reize pēc ilgiem laikiem, kad manī nav melnbaltie toņi. Mīlestība! Tā mūs vienmēr vieno! Protams, es nevaru apgalvot, ka šī dziesma ietekmēs katru, kurš to klausīsies. Visdrīzāk katram būs sava personiskā asociācija. Bet kaut kāda iedvesmas deva tajā visā ir. Ja kāds kaut to sajutīs, tad tas jau būs mans gandarījums par padarīto!”

“Ar Antru kopā esam veidojuši daudzas dziesmas. Un mūsu sadarbība vienmēr ir bijusi viegla un emocionāli abpusēji vienāda! Arī šī dziesma tam ir apliecinājums!  Strādājot kopā ar Antru, pārliecinos, ka domājam un jūtam līdzīgi,” – tā producents un aranžētājs Jānis Čubars.

“Brīnums šajā pasaulē ir mīlestība. Tajā var meklēt mierinājumu un rast spēkus, lai pārvarētu daudzās grūtības. Tā ir cerību un ilgu piepildījums. Un bezspēcīgs ir laiks, tas vienkārši apstājas, kad mēs mīlam un esam mīlēti," skaidro dziesmas teksta autore Ilze Mūrniece.

Līdz šim Antra Stafecka darbojusies daudzos projektos un uz vienas skatuves dziedājusi kopā ar lielāko daļu no Latvijas atpazīstamajiem dziedātājiem un mūziķiem. Piedalījusies dažādos mūzikālos projektos un televīzijas šovos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti