Andrejs Osokins rīko bezmaksas meistarklases jaunajiem pianistiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Līdz 27. janvārim ir iespējams pieteikties pianista Andreja Osokina bezmaksas meistarklasēm, kas notiks 2017.gada 25.februārī, lsm.lv pavēstīja mūziķa pārstāve Jana Kuzmenkova.

Meistarklases tiek organizētas, lai komunikācijā ar pasaules slaveno pianistu Andreju Osokinu topošie mūziķi ne tikai celtu savu profesionālo līmeni, bet arī smeltos iedvesmu un iedrošinājumu savai profesionālai izaugsmei, kā arī gūtu motivāciju un pieredzi dalībai meistarklasēs un konkursos pēc savas iniciatīvas arī turpmāk.

Meistarklašu nobeigumā notiks klātesošās auditorijas saruna ar Andreju Osokinu, kurā visiem klausītājiem un meistarklašu dalībniekiem būs iespēja ielūkoties pianista karjeras tapšanā un specifikā, kā arī uzdot sev interesējošus jautājumus par šo tēmu.

Savukārt 25.februāra vakarā mūzikas namā «Daile» notiks Andreja Osokina šīs sezonas vienīgais solokoncerts Rīgā, kurā tiks prezentēts arī pianista pirmais studijas soloalbums "Dedication" ("Veltījums"), kas tapis sadarbībā ar lielāko Polijas mūzikas ierakstu kompānijas "DUX Recording Producers’’.

Solokoncertā tiks atskaņoti latviešu komponistu - Jāzepa Vītola, Volfganga Dārziņa un Artura Maskata, kā arī pasaules klasiķu Johanesa Brāmsa, Morisa Ravēla un Sergeja Prokofjeva skaņdarbi. Katrs meistarklašu dalībnieks iegūs trīs ielūgumus uz solokoncertu, kā arī soloalbumu "Dedication" ar autogrāfu.

Pieteikuma anketa un papildus informācija par meistarklasēm atrodama "Aira Laivina Artists" oficiālajā mājaslapā. Meistarklases varēs apmeklēt visi interesenti bez ieejas maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti