Sākas «Latvijas Grāmatu izstāde 2015»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Piektdien, 27.februārī, Ķīpsalā hallē Rīgā sāksies "Latvijas Grāmatu izstāde 2015". Tajā apmeklētāji varēs klausītos dažādu autoru priekšlasījumus, tikties ar rakstniekiem un aplūkot daudzveidīgu grāmatu ekspozīciju. Īpaša programma paredzēta bērniem, darbosies arī grāmatu maiņas punkts. Izstāde turpināsies visu nedēļas nogali.

"Grāmatu izstāde, tā mums ir tāda ikgadēja vieta, kur tiekas lasītāji ar saviem izdevējiem. Būs plaši pārstāvēti Latvijas izdevēji - gan lieli, gan mazi," saka "Latvijas Grāmatu izstādes 2015" projekta grupas direktors Valts Jirgensons.

"Prioritāte, es teiktu, ir, ka vairāk mēs varam satikt tieši tos mazos, kam varbūt nav savu grāmatnīcu tīklu, ko mēs reāli dzīvē nemaz tik bieži nesatiekam, un pateikt savus uzslavas vārdus vai kādu kritiku. Tas lielais pluss ir, ka katrs izdevējs ir satiekams ar to, ko viņš paveicis. Protams, katrs izdevējs arī gatavojas šim pasākumam un gatavo arī īpašus piedāvājumus lasītājiem, nosakot speciālus piedāvājumus konkrētām grāmatām ar īpašām cenām," norāda Valts Jirgensons.

Kā vēstīts, izstādes centrālais punkts būs kultūras stends - Latvijas Grāmatnieku ģildes ekspozīcija, kur varēs sastapt autorus, tai skaitā Arno Jundzi, Ingunu Baueri, Daci Judinu, Jāni Peteri, Jāni Škaparu un citiem.

Izstādē no izbraukuma studijas divu dienu garumā raidīs arī Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 5 - "Pieci.lv", piedāvājot intervijas un reportāžas par grāmatu izstādē notiekošo.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti