Kultūras ziņas

Stingrāk kontrolēs senlietu izvešanu

Kultūras ziņas

Mūžībā aizgājusi dziesminiece Austra Pumpure

Piesakies mērķprogrammai "Latvijai-100"!

Sākas projektu pieteikšana mērķprogrammā «Latvijai - 100»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

No 2.janvāra var pieteikt projektus Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) mērķprogrammas „Latvijai – 100” konkursam. Tajā šogad sadalīs 550 tūkstošus eiro.

Konkursā var startēt organizācijas, biedrības un nodibinājumi. Šogad īpaši tiks atbalstītas norises bērnu un jauniešu iesaistei. Gatavojoties Latvijas simtgadei, līdzīgs konkurss tika izsludināts jau pērn, un mērķprogramma turpinās darbu arī 2018.gadā. Kādas ir interesentu iespējas sagatavoties šim konkursam.

„Kā mums stāsta kolēģi no Valsts kultūrkapitāla fonda, interese par šo mērķprogrammu ir patiesi liela. Tas priecē, bet vienlaikus tas nozīmē, ka projektu iesniegšanai ir labi jāsagatavojas. Tāpēc mēs aicinām izmantot iespēju 5.janvārī plkst.11 Eiropas Savienības mājā Rīgā, Aspazijas bulvārī 28, apmeklēt informatīvu semināru," uzsver Latvijas simtgades biroja pārstāve Linda Pastare.

"Simtgades mājaslapā lv100.lv var atrast plašāku informāciju un pieteikties semināram," turpina Pastare. "Tā ir laba iespēja, kā noskaidrot dažādus jautājumus, tostarp par projekta noformēšanu un tehniskajām iesniegšanas lietām, kas nereti ir ļoti svarīgas. Varēs arī uzzināt vairāk par šīs programmas mērķiem un uzdevumiem, kas ir visciešākajā veidā saistīti ar Latvijas simtgades svinībām un vēstījumu „Es esmu Latvija”, kas iekļauj tiešām plašu norišu loku.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti