Ziedoņa muzejs aicina uz brīvdabas kino vakariem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Ziedoņa muzejs uzsāk brīvdabas kino vakarus, aicinot viesus katru piektdienu plkst.20 uz brīvdabas kino vakariem Murjāņos. No 29. jūlija līdz 9. septembrim „Dzirnakmeņu” pagalmā būs iespēja skatīties latviešu režisoru jaunāko filmu programmu.

Kinovakarus piektdienās iesāks saruna ar īpašo viesi plkst. 20.30, tai sekos filmas demonstrācija.

29.jūlijā skatītājus gaida tikšanās ar aktrisi Elīnu Vasku un Berlīnē godalgotā Renāra Vimbas spēlfilma "Es esmu šeit", bet 5.augustā Ziedoņa muzejā viesosies režisors Māris Martinsons. Pēc sarunas ar režisoru tiks demonstrēta viņa filma "Romeo un Džuljeta".

12.augustā brīvdabas kinovakarus turpinās režisores Santas Skuteles dokumentālā filma "Kvantu kods" un tikšanās ar fiziķi, apbalvojuma „Laiks Ziedonim 2014” laureātu, filmas varoni Vjačeslavu Kaščejevu, bet 19.augustā būs iespēja noskatīties Ināras Kolmanes dokumentālo filmu "Ručs un Norie". Īpašais vakara viesis būs filmas montāžas režisore Līga Pipare.

Augusta piektdienu kinovakarus noslēgs tikšanās ar režisoru Juri Kursieti un viņa filma "Modris" 26.augustā, savukārt 9.septembrī "Dzirnakmeņos" viesosies režisors Andrejs Verhoustinskis, un kinovakara apmeklētājiem tiks piedāvāta dokumentālā filma "Īvāns".

Lietus gadījumā filmas tiks rādītas Murjāņu klētī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti