Ojāra Vācieša muzejā atklāj jaunā fotogrāfa Jāņa Paļuļa dabas foto izstādi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Ojāra Vācieša muzejā Rīgā šovakar atklās jaunā fotogrāfa Jāņa Paļuļa personālizstādi „Zelta mirkli tverot”. Šī ir ceturtā un noslēdzošā izstāde muzeja rīkotajā ciklā „Jauno mākslinieku vasara”.

 23 gadus vecais Jānis Paļulis ir no Īslīces un fotogrāfa diplomu ieguvis Rīgas Stila un modes profesionālajā vidusskolā. Fotografēt sācis pirms septiņiem gadiem un lielāko profesionālo atzinību saņēmis pērn, kad viņa fotogrāfiju „Savilkonis” atzina par uzvarētāju "Sony" Pasaules fotogrāfijas gada balvas Latvijas konkursā - arī šo fotogrāfiju varēs aplūkot jaunajā izstādē.

„Tā man ir jau trešā personālizstāde. Šeit galvenā tematika ir daba, ainava, makrofotogrāfijas. Izvēlējos fotogrāfijas, kuras guvušas lielāko atzinību internetā un kuras pašam visvairāk patīk. Tas ir krāšņums dabā – gan saule, gan draudīgie negaisi, tādi spilgtākie momenti dabā. Fotogrāfijas ir tapušas no 2014.gada līdz šim laikam, un galvenais iedvesmas avots ir vienkārši skaisti skati. Lielākoties tie tapuši Bauskas pusē, Zemgalē,” par izstādi stāsta Jānis Paļulis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti