Kinofestivāls «Spektrs» šogad notiks divās daļās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Šī gada kinofestivāls “Spektrs” tiks rīkots divās daļās, pavasarī un rudenī. Festivāla pavasara daļa notiks no 7. līdz 12. aprīlim kinoteātrī "Kino Citadele".

 

Festivālā aprīlī Latvijas pirmizrādes piedzīvos britu antiutopija “Ex Machina” (no “Pludmale” un “28 dienas vēlāk” autora Aleksa Gārlenda), Rajena Reinoldsa atgriešanās filma “Balsis” (“The Voices”), kā arī filmu “Amēlija” un “Hugo” autoru ģimenes 3D piedzīvojumu filma “Spiveta neticamie piedzīvojumi”.

Festivāla nagla, pēc rīkotāju domām, būs somu piedzīvojumu grāvējs “Lielais medījums” (“Big game”), kurā ASV prezidents neatkārtojamā Semjuēla L. Džeksona izpildījumā avarē Somijas mežos un vietējā puikas kompānijā dod atbildes triecienu teroristiem.

“Spektrs” turpina veiksmīgu sadarbību arī ar pašmāju kinematogrāfistiem, šoreiz piedāvājot ko patiesi īpašu - festivāla laikā ekskluzīvā seansā uz lielā ekrāna tiks demonstrētas lielu publikas atzinību guvušās “Piens” īsfilmas, kuras baudīsim kopā ar to veidotājiem, kā arī Latvijā pirmā publiskā projekta “Nameja gredzens” prezentācija kino skatītājiem.

Pilnu festivāla programmu "Spektra" rīkotāji sola izziņot drīzumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti