Kinofestivāls «Spektrs» ar Vilnēva filmu popularizēs neatkarīgo kino

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Kinofestivāla "Spektrs" rīkotāji popularizās neatkarīgo filmu veidotāju darbus, piedāvājot skatītājiem īpašus seansus "Kino Citadele". Pirmais eksperiments būs Denī Vilnēva starptautisku atzinību guvusī filma "Ienaidnieks" (Enemy), ko varēs noskatīties no 3. līdz 9.oktobrim.

"Īpašie seansi nedēļas garumā ir vēl nebijis eksperiments," norāda "Spektra" pārstāvji. "Katra nopirktā biļete uz šo seansu būtībā darbojas kā balss "Par" neatkarīgā kino izrādīšanu Latvijas kinoteātros. Tādēļ ikviens ir laipni aicināts “nobalsot” par dažādību kinoteātros un noskatīties filmu. Paredzēts, ka līdzīgā manierē tiks izrādītas arī citas filmas."

Otrais kinofestivāls “Spektrs” norisināsies no 7. līdz 9. novembrim kinoteātrī “Kino Citadele”. Festivālā “Spektrs II” skatītājus gaida gan informatīvi izklaidējošas prezentācijas, gan Latvijas un Holivudas filmu studiju prezentācijas, gan arī vairāki pārsteigumi, kurus festivāla organizētāji vēl neizpauž.

Festivāla “Spektrs” filmu programmas izziņošana tiek solīta vēlāk , bet jau tagad organizatori atklāj divas izcilas filmas, kuras būs iespējams vērot festivāla ietvaros - Ričarda Linkleitera "Boyhood" un Demiena Čazela "Whiolash".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti