Belte: Runas par un ap izmaiņām nav spējušas negatīvi ietekmēt LTV darbu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Runas par un ap izmaiņām saistībā ar Latvijas Televīziju (LTV) nav spējušas ietekmēt LTV darbu un rezultātu, uz kuru LTV iet, jaunajai, 62. Latvijas Televīzijas sezonai veltītajā preses konferencē norādīja LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

„Mēs esam auguši gan vizuāli, gan savā domāšanas veidā, gan meklējot to nišu, kurā mēs patiešām gribam būt,” par Latvijas Televīzijas izaugsmi pēdējā gada laikā preses konferencē norādīja LTV valdes priekšsēdētājs.

„Un visas sarunas fonā par izmaiņām ar un ap Latvijas Televīziju nav spējušas negatīvi ietekmēt mūsu darbu un rezultātu, uz kuru mēs ejam,” uzsvēra Belte, pieminot runas par LTV trešā kanāla izveidi un peripetijas ap sabiedrisko mediju aiziešanu no reklāmas tirgus.

Jau vēstīts, ka iepriekš Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) pieņēma lēmumu par “Latvijas Televīzijas” (LTV) trešās programmas krievu valodā izveidi. Tāpat Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija izveidoja darba grupu, kas pēta sabiedrisko mediju aiziešanu no reklāmas tirgus.

Runājot par novitātēm, ko jaunajā sezonā piedāvās LTV, Belte norādīja, ka tas ir labākais, ko televīzija var šobrīd izdarīt. Kā skatītājs arī pats LTV valdes priekšsēdētājs pauž vēlmi redzēt, kā jaunā LTV sezona izskatīsies kopumā.

Jau vēstīts, ka jaunajā sezonā Latvijas Televīzijā jaunumi gaidāmi gan informatīvo un analītisko, gan izklaidējošo raidījumu segmentā. Jau šajā nedēļas nogalē -  sestdien jauno sezonu ar Valmieras teātra izrādi "Raudupiete" uzsāks raidījumu cikls "Teātris.zip", bet svētdien būs skatāms jaunais LTV šovs "Mana dziesma".

Jaunnedēļ, no 31.augusta, LTV7 darbu sāks raidījuma "Dzīve šodien" veidotāji, katru darba dienu no plkst. 17 līdz 18 risinot aktuālas sadzīves problēmas un meklējot risinājumus šķietami bezcerīgās situācijās.

1. septembrī LTV ēterā atgriezīsies "100g kultūras. Personība", sezonu uzsākot ar Olgas Rajeckas portretu, savukārt no 2. septembra LTV trešdienās plkst. 19.30 būs skatāms salds un krāšņs šovs "Kūku kari", bet plkst. 21.15 jauns diskusiju raidījums "Tieša runa", kurā žurnālists Guntis Bojārs mudinās diskusijas dalībniekus runāt tieši.

No 3.septembra ceturtdienās plkst. 19.30 būs skatāms jauns raidījums "Adreses", kura veidotāji sarūpējuši cilvēciskus un iespaidīgus stāstus par arhitektūru un vidi.

Sākot no 7. septembra, pirmdienās plkst. 17 durvis skatītājiem vērs "Viedokļu telpa", kurā Kārļa Streipa un Olgas Dragiļevas vadībā par sabiedrībā aktuālām tēmām diskutēs žurnālisti, viedokļu līderi un sabiedrisko procesu komentētāji.

7. septembrī sāksies arī superšovs "Supernova", bet no 9.septembra - LTV7 ēterā gaidāma jauna realitātes spēle "Mana pirmā šepte".

LTV jaunajā sezonā sagādājusi arī kino jaunumus, piedāvājot seriālus un jauno režisoru filmas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti