Ziņas par «airBaltic» padomes un valdes kopīgu atpūtu Tatros neliek izšķirties par atlaišanām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Rihards Kozlovskis, kurš pašlaik pilda arī satiksmes ministra pienākumus, Latvijas Televīzijai sacīja, ka neplāno vērsties pret nacionālās lidsabiedrības “airBaltic” padomi pēc izskanējušajām ziņām par uzņēmuma uzraugu ciešām attiecībām ar tā valdi.

Fotogrāfijas, kurās Satiksmes ministrijas valsts sekretārs un valsts pārstāvis lidsabiedrībā Kaspars Ozoliņš, kā arī “airBaltic” padomes loceklis Kaspars Briškens redzami atpūšamies Tatru kalnos kopā ar lidsabiedrības valdes locekli Martinu Sedlacki, publicēja laikraksts “Diena”. Kā norāda raksta autore, šī draudzība raisa bažas par padomes vēlmi un spēju uzraudzīt valdes lēmumus.

Rakstā minēts, ka nu jau bijušais satiksmes ministrs Anrijs Matīss (“Vienotība”) tieši pārlieku ciešo padomes un valdes locekļu attiecību dēļ esot iecerējis izmaiņas personālā, taču nepaspēja, jo premjere pieprasīja viņa demisiju.

Pašreizējais satiksmes ministra pienākumu izpildītājs Rihards Kozlovskis (“Vienotība”) norādīja, ka par “airBaltic” padomes atlaišanu pagaidām nedomā: “Satiksmes ministrijai ir uzdevums piesaistīt starptautiski atzītu auditoru kompāniju, kas vērtēs divus procesus - valdes darbu no 2011. Līdz 2015.gadam, vai atbilst komercdarbības praksei, respektīvi, ko nosaka komerclikums. Un otrs, tiks izvērtēts šis investoru piesaistes process, vai viņš ir bijis atbilstošs valsts interesēm, un pēc šīs slēdziena arī būs lēmums.”

Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (“Vienotība”) viedokli par šo situāciju “Panorāmai” dienas laikā neizdevās uzzināt. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti