Latvijas Pastu turpinās vadīt Mārcis Vilcāns

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Latvijas Pasta padome atbilstoši uz piecu gadu pilnvaru termiņu iecēlusi uzņēmuma valdi, kuras priekšsēdētājs būs līdzšinējais pagaidu valdes vadītājs Mārcis Vilcāns, kurš iepriekš vadīja uzņēmuma Eksprespasta departamentu, informēja uzņēmumā.

No 1.augusta uz pieciem gadiem Latvijas Pasta valdē iecelts Mārcis Vilcāns, Dairis Kārkliņš, Kristaps Krūmiņš un Anda Ozola. Vilcāns un Krūmiņš kopš šā gada aprīļa darbojās Latvijas Pasta pagaidu valdē, kas tika iecelta pēc iepriekšējās valdes atlūgumu iesniegšanas un tās darbā atklātajiem pārkāpumiem.

Vicāns, kurš vadīja pagaidu valdes darbu, iecelts arī pastāvīgās Latvijas Pasta valdes priekšsēdētāja amatā.

Trīs no valdes jaunajiem locekļiem ir vadoši Latvijas Pasta darbinieki.

Jau ziņots, ka "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs pēc vairāk nekā četru gadu darba 22. aprīlī uzrakstījis atlūgumu. Pēc nepilnas stundas līdzīgi rīkojās arī pārējie uzņēmuma valdes locekļi - Ilze Bagatska, Arnis Gulbis un Egons Strazdiņš.

Plašsaziņas līdzekļos jau iepriekš izskanēja ziņas, ka pastā atklāti pārkāpumi, kas Salnājam var likt zaudēt amatu. 2014.gadā uzņēmums par 7% kāpināja apgrozījumu, nopelnot 1,7 miljonus eiro, bet aizvadītā gada finanšu rādītāji vēl nav publiskoti. 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti