Labrīt

«Maija svētki»: Kārlis Tols un mākslinieku spēja runāt daudz atklātāk

Labrīt

Maija svētki: Pensionāre Tamāra Stalaža pārdzīvoja divas varas un tagad arī vilšanos

Darba devēji Eiropas naudas apguvē uzteic ZM, bet IZM mudina pasteigties

Darba devēji Eiropas naudas apguvē uzteic ZM, bet IZM mudina pasteigties

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Par ar Eiropas Savienības (ES) fondu apguvi saistīto dokumentu sagatavošanu ir uzteicama Zemkopības ministrija (ZM), kā arī Satiksmes ministrija, kas daudzu programmu atvēršanā ir salīdzinoši labi pavirzījusies uz priekšu, to Latvijas Radio atzina Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) vadītāja Līga Meņģelsone.

Pēc viņas sacītā, arī Ekonomikas ministrija tagad ir uzņēmusi "lielu tempu", lai gan pirms bija kavējumi, tostarp ar sagatavošanos ēku siltināšanai paredzētās ES fondu naudas apguvei.

Ātrāka virzība saistībā ar ES fondu naudas apguvei nepieciešamo dokumentu saskaņošanu un to virzību varētu būt Izglītības un zinātnes ministrijā, kur ir daudz izglītībai svarīgu programmu, teica LDDK vadītāja.

Vienlaikus Meģelsone atzina, ka pārāk liela steiga ar dokumentu saskaņošanu ES fondu apguvei arī nav vēlama, jo tad var ciest kvalitāte.

Vienlaikus LDDK vadītāja gan norādīja: ES fondu naudas apguves sākšanā temps ir uzņemts, un ir svarīgi, lai gada trešajā ceturksnī sāktos ES fondu naudas apguve.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti