Beidzas LM potenciālo investoru saistošo piedāvājumu iesniegšanas termiņš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

31. jūlijā beidzas termiņš, līdz kuram „Liepājas metalurga” (LM) potenciālajiem investoriem ir iespēja padziļināti iepazīties ar uzņēmuma darbību un intereses gadījumā jāiesniedz saistošie piedāvājumi maksātnespējīgās metalurģijas ražotnes iegādei.

Iepriekš nesaistošo piedāvājumu iesniegšanas periodā par bijušā Latvijas smagās rūpniecības flagmaņa „Liepājas metalurga” iegādi interesi pauda 10 interesenti, un, kā iepriekš norādīja uzņēmuma maksātnespējas administrators Haralds Velmers, intensīvas sarunas tika turpinātas ar vairāk nekā pusi interesentu.

Tiesa gan, tas neizslēdz iespēju, ka arī citi pretendenti var iesniegt savus piedāvājumus, norādīja administrators, prognozējot, ka darījums varētu noslēgties līdz augusta beigām. Zināms arī, ka par galvenajiem kritērijiem darījuma pretendentu vērtēšanai būs to cenu piedāvājumi, kā arī plāni attiecībā uz rūpnīcas darba atjaunošanu.

Valdība nesen pauda cerību, ka investoru piesaisti varētu atvieglot arī iespējamās atlaides elektroenerģijas obligātā iepirkuma komponentes maksājumiem, kurus vēl pērn „Liepājas metalurga” akcionāri minēja kā vienu no iemesliem savām finanšu neveiksmēm. Taču ierosinājums lemt par šo lielajiem ražotājiem sāpīgo jautājumu nāca vēlu – vien 28.jūlijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti