Marhilēvičs: «Aarzemnieki» «paņēma» ar vienkāršību un patiesumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Grupa "Aarzemnieki", kas uzvarēja Eirovīzijas konkursa nacionālajā atlasē, "paņēmusi" ar patiesumu, vienkāršību un nesamākslotību, izteicās komponists Uldis Marhilēvičs.

Viņš atzina, ka "Aarzemnieku" uzvara savā ziņā ir bijis pārsteigums. Marhilēvičs izteicās, ka grupas tēls kopumā daļai publikas patika, jo viņi bija atvērti un vitāli.

Mūziķis nesteidzās komentēt grupas izredzes Eirovīzijas konkursā Dānijā, norādot, ka "Eirovīzijā nekad neko nevar paredzēt". Viņš gan piebilda, ka pēdējā laikā tie izpildītāji, kas Eirovīzijas konkursā ir pirmajā desmitniekā, parasti ir spēcīgi.

Dziedātāja Ance Krauze, kas iepriekš arī piedalījās konkursā, piekrita, ka "Aarzemnieku" uzvara ir liels pārsteigums, bet viņa pati uz konkursu būtu sūtījusi Donu.

Krauze norādīja, ka Donam ir skaista, spēcīga un pārliecinoša balss, un viņš nenobītos no lielā "Eirovīzijas varenuma".

Izsakoties par "Aarzemniekiem", dziedātāja sacīja, ka tehniski grupas solists dziedājis "netīri", bet arī viņa vēl nevēlājas izteikties par grupas izredzēm Dānijā.

"Par to, vai grupa pārvarēs pusfinālu, nevaru spriest, bet tas var būt pārsteigums numur divi, " izteicās Krauze.

Jau ziņots, ka Ventspilī Eirovīzijas nacionālās atlases "Dziesma 2014" finālā negaidīti uzvarēja grupa "Aarzemnieki" ar dziesmu "Cake to bake", kas 6.maijā Kopenhāgenā pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Jau tradicionāli konkursā vispirms startēja visi divpadsmit finālisti, pēc kuru uzstāšanās ar skatītāju balsojuma un žūrijas lēmuma palīdzību cīņai superfinālā izvirzīja trīs dziesmas un to izpildītājus.

Ventspilī, teātra namā "Jūras vārti" konkursa nacionālās atlases superfinālā "Aarzemnieki" sacentās ar Dona "Pēdējo vēstuli" un Samantas Tīnas izpildīto dziesmu "Stay".

Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālās atlases finālu iespējams noskatīties šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti